Tervetuloa Nelsonbayn kotisivuille
Mitä Business Coaching on?

International Coaching Federationin määritelmän mukaan business coachingin on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.

Business coaching yksi tuloksellisimmista ja toimivimmista henkilöstön kehittämisen muodoista. Business coaching on tulos-orientoitunut prosessi, jossa business coach tukee asiakastaan ottamaan käyttöönsä omia voimavarojaan niin, että tämä voi saavuttaa omat tavoitteensa. Näin toimiessaan coach auttaa asiakasta kehittämään omia toimintatapojaan ja vahvistamaan vahvuuksiaan.

Business coaching on erittäin tavoitehakuinen oppimis- ja vuorovaikutusprosessi, joka kytkeytyy tiiviisti kehittymisen ja johtamisen haasteisiin. Business coachingia käyttävien organisaatioiden on todettu saavuttavan entistä parempia tuloksia, parantavan henkilöstönsä sitoutumista ja lisäävän työtyytyväisyyttä. Business coachingin avulla organisaatio voi varmistaa avainhenkilöittensä ajattelun selkeyden ja jatkuvan kehittymisen.

Tutustu myös FitBusiness Coaching -palveluumme!

Mitä Business Coaching on?
ICF:n ydintaidot
ICF:n eettiset ohjeet
EtusivuBusiness CoachingFitBusiness Coaching™KonsultointiAsiakkaammeOta yhteyttäYhteistyökumppanit