Tervetuloa Nelsonbayn kotisivuille
FitBusiness Coaching™

FitBusiness Coachingissa™ yhdistyy loistavalla tavalla business coaching ja fyysisen kunnon sekä hyvinvoinnin kehittäminen. FitBusiness Coachingiin sopivia liikuntamuotoja ovat mm. lenkkeily, sauvakävely ja kävely. Liikuntamuoto ja sen liikunnan haasteellisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisiksi. FitBusiness Coachingissa sertifioitu business coachimme käy asiakkaan kanssa esim. juoksulenkillä, samalla kun suoritetaan normaali business coaching -sessio.

FitBusiness Coaching -sessiot ovat erittäin tehokkaita ulkoliikunnan monipuolisesti aivotoimintaa stimuloivan vaikutuksen ansiosta. Ulkoliikunta mm. lisää kehon mielihyvähormoni oksitosiinin tuotantoa ja vähentää stressihormonien adrenaliinin ja kortisolin tuotantoa, laukaisten täten stressiä ja mahdollistaen vasemman ja oikean aivolohkon tasapainoisen toiminnan. Liikunta myös lisää aivotoiminnan aktiivisuutta ja luo uusia hermoverkkoja aivoihin. Tutkimuksissa on todettu, että pitkän juoksulenkin aikana aktivoituvat juuri ne osat aivoista, jotka säätelevät kestävyyden ohella pitkäjänteisyyttä. FitBusiness Coachingissa liikunta parantaa itse coaching-session tehoa ja kehittää  coachattavan kunnon ohella myös hänen keskittymiskykyään ja pitkäjänteisyyttään.

Ihminen on mahdollisimman motivoitunut, kun hän kokee työnsä merkitykselliseksi. Työn merkityksellisyyden tueksi tarvitaan terve keho ja mieli. Ilman arjen energiatasapainoa ihminen ei jaksa hyödyntää oivalluksiaan ja käyttää täyttä potentiaaliaan. Tukemalla avainhenkilöiden merkityksellisyyden kokemusta ja energiatasapainoa, heidän töyhyvinvointinsa kasvaa, työtehokkuus paranee ja innovatiivisuus lisääntyy. Parantunut motivaatio ja kunto johtavat myös väheneviin poissaoloihin ja työterveyden hoitomaksuihin.

FitBusiness Coaching on yrityksen avainhenkilöiden kehittämis-, motivointi- ja TYKY-toimintaa parhaimmillaan.


 

EtusivuBusiness CoachingFitBusiness Coaching™KonsultointiAsiakkaammeOta yhteyttäYhteistyökumppanit